Ro  En

Absetzkipper  Inapoi

meillerkipper ertc absetzkipper logo
Dispozitivul cu brate Absetzkipper este destinat incarcarii, descarcarii, bascularii containerelor de diverse marimi. Suprastructura Absetzkipper poate fi montata pe autosasie cu 2 si 3 axe in functie de necesitatile fiecarui utilizator si poate fi configurata in diverse specificatii.

Constructie destinata transportului de containere conform normelor din compusa din:
– 2 brate de ridicare telescopice – prelungire1.400 mm
– carlig de basculare pozitionat spate actionat pneumatic pentru asigurarea containerului in momentul bascularii prevazut cu sistem de blocare.
Sistemul hydraulic Meiller(300 bar)compus din pompa axiala, cilindri cu dublu circuit, inchizator culisant, rezervor de ulei cu indicator.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro