Ro  En

Wertle/Hanovra august 2018. - Să conectăm inteligent lumea transporturilor şi să creăm valoare adăugată de primă clasă - este ceea ce vrem să transmitem anul acesta prin sloganul Krone "Clever Connections" de la IAA Vehicule Comerciale.

aravana Wild West 2017 - un Roadshow de mare succes pentru Scania și Krone.

Producătorul de vehicule comerciale Krone și reprezentatul său pentru România, CTE Trailers, au încheiat un parteneriat cu Scania pentru un roadshow national, Scania Caravana Wild West 2017.

CTE Trailers & Krone sustin valoarea - In data de 28 septembrie 2015, zi in care promotia 2015 a Facultatii de Medicina a depus juramantul, intr-o atmosfera emotionanta, cu multe personalitati marcante din domeniu si nu numai, a avut loc lansarea filmului documentar "Victor Babes", personalitate a medicinii mondiale.

Meiller prezinta noul portofoliu de produse la IAA 2014. Constructorul din Munchen se prezinta ca furnizor preferat pentru suprastructuri, alaturi de marii producatori de camioane.

Numarul 1 european, pentru suprastructuri si sisteme de manipulat/transportat containere, prezinta o linie bogata de produse la cel mai mare targ de vehicule comerciale. 27 de vehicule vor fi prezentate atat la standul propriu cat si la standurile partenerilor. Aici vizitatorii vor putea admira o multitudine de noutati. Cu solutii complete de transport, gama de produse imbunatatita demonstreaza puterea inovativa a lui Meiller- de la sarcina utila optimizata pana la rezistenta sporita a produselor pentru supra incarcaturi.

La IAA, focusul este pe gama basculabila de la Meiller. In centrul atentiei sunt bene si semiremorci basculabile, special izolate pentru transport de asfalt, vehicule obligatorii pentru transportul de asfalt conform legislatiei din Germania.

La IAA, Meiller va prezenta diferite suprastructuri complete ce vor demonstra si documenta calitatea incarcaturii.

Noul sistem de izolare va fi prezent pe semiremorci basculabile spate tip Halfpipe, pe suprastructuri basculabile spate si pe suprastructuri de asfalt (asphalt tipper).

Pentru orice detaliu sunteti asteptati la standul Meiller, situat in Pavilionul P33.

IAA, Hanovra a 65-a editie a celui mai mare targ international de vehicule comerciale.
In cadrul acestui targ puteti vizita standurile partenerilor nostri: Krone, Meiller, Faymonville, Legras.

Peste 7.000 de cititori ai revistelor de specialitate „lastauto omnibus”, „trans aktuell” și „FERNFAHRER” au decis: Premiul “Cel mai bun brand” pentru anul 2014 la categoria “basculanta” se acorda

Revista Tranzit isi continua seria de succes a conferintelor din acest an cu un nou eveniment de aceasta data pe zona Moldovei. Pe 13 si 14 iunie transportatorii din zona Moldovei (inclusiv Republica Moldova) vor dezbat

La finalul lunii noiembrie, Krone a primit distinctia “European Transport Prize for Sustainability 2014”, acordata la categoria “vehicule frigorifice” pentru semiremorca Cool Liner cu tehnologie de recuperare a energiei de franare.

Evenimentul va avea loc pe 21 si 22 septembrie pe Autodromul IFPTR din Targu Mures (langa Aeroportul Mures) si va consta din trei intreceri marete pentru trei categorii distincte: The Most beautiful Truck, The Most Beautiful Chopper si Cel mai bun sofer profesionist

La Munchen are loc a 30-a editie a Targului International pentru utilaje de constructie, utilaje pentru materiale de constructii, utilaje pentru minerit, vehicule destinate constructiilor si echipamente de constructii.

Werlte/München, 22 februarie 2013 – Krone a facut, din nou, o impresie foarte buna in timpul competitiei pentru „Premiul pentru Imagine 2013”, oferit de publicatia VerkehrsRundschau.

Spelle/Dinklage,ianuarie 2013 – Producatorul de axe Gigant Trenkamp & Gehle GmbH si Grupul Krone au convenit sa isi intensifice colaborarea excelenta si sa valorifice competenta dovedita a companiei Gigant Trenkamp & Gehle GmbH in domeniul productiei de axe.

CTE Trailers a fost alaturi de ei si i-a sprijinit pentru a-si materializa acest vis.

Puteti vizita standul Faun 503/1 – in zona exterioara F5! (…)

Werlte/Herzlake, februarie 2012 – Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH, unul dintre producatorii de varf de vehicule comerciale din Europa, impreuna cu producatorul de componente si vehicule Brüggen au celebrat a 25-a aniversare a parteneriatului lor exclusiv. În acest context, ei au semnat un acord denumit “Progres 2020″, care pune bazele unei si mai intensive cooperari între cele doua companii.

Revista “Tir Magazin” in parteneriat cu Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, au organizat anul acesta , pe 15 decembrie 2011, la Bucuresti, ” Gala Premiilor Tir Magazin”.

In luna noiembrie 2011 CTE Trailers a incheiat un nou parteneriat strategic cu firma Karl Müller GmbH &Co. KG Fahrzeugwerk, urmand sa comercializeze remorcile Müller- Mitteltal fabricate de acesta. Producatorul german s-a specializat in cei peste 70 de ani de existenta in elaborarea de solutii individualizate de transport pentru domeniul constructiilor, servicii municipale si companii care lucreaza in reciclare si managementul deseurilor.

In data de 29 iulie 2011, CTE Trailers a prezentat in mod oficial primul trailer Faymonville cu 7 axe vandut in Romania catre una dintre cele mai importante firme de pe piata de instalaţii electrice, montaj si construcţii metalice. Este vorba despre o semiremorca pentru transporturi agabaritice cu sapte axe şi o lungime de 13 m. Semiremorca este extensibilă cu 10 m si dispune de suspensie hidraulica, virare hidraulica actionata de un motor diesel si gat de lebada hidraulic.

Din luna aprilie am adaugat in portofoliul nostru reprezentanta producatorului belgian de trailere Faymonville. La baza incheierii acestui parteneriat a stat in primul rand dezideratul de a putea oferi clientilor de vehicule pentru transporturi speciale si agabaritice un produs fiabil si de calitate, impreuna cu servicii pe masura.

Preluarea reprezentantei pentru brandul Faymonville a fost un pas necesar, deoarece o parte semnificativa din clientii nostri de Meiller detin si produse Faymonville. Aceste trailere vin astfel in completarea portofoliului nostru de produse premium. Odata cu preluarea reprezentantei Faymonville ne apropiem de obiectivul de a acoperi prin oferta noastra in totalitate segmentul constructiilor si al transporturilor exceptionale.

Pentru a putea raspunde cererilor clientilor nostri, avem la dispozitie pentru anul 2011 un stoc acoperitor de vehicule agabaritice Faymonville in diverse configuratii. De asemenea, specialistii nostri after sales au beneficiat deja de training la sediul producatorului din Belgia, insusindu-si cunostintele necesare pentru a putea efectua lucrari de reparatii si mentenanta ale produselor Faymonville.

Pentru informatii suplimentare referitoare la produsele Faymonville va rugam sa ne contactati.
CTE TRAILERS, importatorul Krone în Romania, a expus la conferinta Tranzit cu tema “Eficienta in transport si logistica”, organizata la Bucuresti – Hotel Pulman (World Trade Center) – pe 2 iunie a.c., noua semiremorca frigorifica Krone Cool Liner din panouri Duoplex Steel VIP (Vacuum Insulated Panel), prezentata in premiera la IAA Hanovra la sfarsitul anului trecut.

Tehnologia cu panouri VIP foloseste principiul termosului, o eficacitate energetica mai mare cu 25% avand fata de cele deja cunoscute si la care racirea se face cu mai putin zgomot. Semiremorca are pe tavan panouri solare, care contribuie la aprovizionarea cu energie a agregatului frigorific.

Semiremorca frigorifica Cool Liner este disponibila cu LED-uri la interior si exterior, mai economice, si, la fel, farurile spate, produse de Hella, sunt tot pe LED-uri, cu mare eficienta energetica.

Pentru cresterea eficientei energetice a semiremorcilor prin reducerea consumului de carburant si a energiei necesare pentru a le produce, Krone a prevazut Cool Liner cu kit aerodinamic care scade consumul cu circa 7% comparativ cu o frigorifica standard si costa 3.000-4.000 de euro.
La data de 31 mai 2011 s-au decernat in parcul Perkins din Stuttgart (Germania) premiile pentru „Cele mai bune vehicule utilitare 2011“ si „Cele mai bune marci 2011”. Cititorii si-au exprimat votul pentru 22 de categorii cu privire la marcile care i-au convins. Pentru a saptea oara consecutiv, cititorii revistelor de specialitate lastauto omnibus, transaktuell si FERNFAHRER au desemnat Meiller ca fiind cea mai buna marca de vehicule basculante.

Dr. Daniel Böhmer, presedintele Consiliului de Administratie, Franz Xaver Meiller si Elisabeth Egger au luat in primire distinctia in cadrul festivitatii de decernare a premiilor, ce a avut loc la Stuttgart.

Faun a lansat cea de-a doua generatie Variopress, cu o greutate optimizata fata de Variopress I si cu o capacitate de incarcare mai mare. Noua forma usor curbata face modelul mai atractiv, autospeciala castigand si la capitolul aerodinamica.

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor sai, CTE Trailers relanseaza website-ul cu un nou aspect si continut. Mai multe prezentari video, mai multe informatii pentru produsele noastre.
Cu ocazia aniversarii a 75 de ani, din care aproape 50 petrecuti la conducerea companiei, Bernard Krone a predat stafeta fiului sau si a declarat ca producatorul german a depasit deja cea mai dificila perioada din istorie. Grupul in ansamblul sau suporta totusi, pentru prima data in indelungata sa activitate, o pierdere, in ciuda succesului diviziei de masini agricole. Intre timp insa, si cererea pentru remorci a inceput sa creasca, astfel ca productia,  (…)

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro