Ro  En

Krone Profi Liner  Inapoi

Chieftain 400

In calitate de transportator profesionist acordati o foarte mare importanta colaborarii cu profesionisti? In acest caz semiremorca Profi Liner de la KRONE trebuie sa fie prima Dumneavoastra alegere! Cu aceasta semiremorca puteti conta pe protectie impotriva coroziunii si pe componente standardizate. Profi Liner: de la profesionisti pentru profesionisti!
Profi Liner-ul este cu siguranta o semiremorca robusta, bine gandita, pe care va puteti baza. Puteti conta pe Profi Liner in orice situatie. Datorita grunduirii cu KTL si pulverizarii (bineinteles in culorile alese de Dvs.), va garantam ca aceasta semiremorca nu va rugini. Iar sasiul stabil o face extrem de rezistenta, ca nici o alta semiremorca. Constructia sa este de asemenea exemplara. Componentele de serie – de la sistemul de rulare pana la plafonul Edscha si la luminile de pozitie sunt usor de inlocuit, generand costuri mici de intretinere. Si din alte puncte de vedere sunteti in siguranta facand aceasta alegere. Peretele frontal si usile de la spate sunt confectionate din otel durabil. Si totusi semiremorca este mai usoara decat ati sperat. Din acest motiv poate transporta (aproape) orice in conditii de maxima siguranta, datorita sistemului de asigurare a marfii pentru care KRONE a fost premiat. Pur si simplu o semiremorca profesionista!

 

Greutate remorcabila: 12.000 Kg;
Greutate maxima admisa pe axe: 27.000 Kg;
Greutate totala (admisa tehnic): 39.000 Kg;
Greutate proprie: cca. 6.250 Kg;
Sarcina utila (admisa tehnic): cca.32.750 Kg;
Ampatament: 1.310 mm;
Inaltime constructie fata: 125 mm;
Inaltime cuplare: 1050-1250 mm;
Lungime utila: 13.620mm;
Latime utila: 2480 mm;
Inaltime utila: 2500-2850mm.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro