Ro  En

Krone Paper Liner  Inapoi

krone paper liner logo

Transportul de hartie constituie o sarcina dificila, fiind vorba despre un material foarte greu, dar totusi sensibil. Aveti insa noroc cu semiremorca Paper Liner de la KRONE. Aceasta suporta o sarcina mare, oferindu-va in acelasi timp o multitudine de posibilitati de asigurare a marfii.
Semiremorca pentru transportul de hartie trebuie sa fie foarte rezistenta. Avem de-a face cu puncte unde se concentreaza sarcini foarte mari datorita stivuitoarelor si rolelor de hartie extrem de grele. Paper Liner-ul de la KRONE va ofera solutia optima. Semiremorca dispune de o baza solida asigurata de noul sasiu KRONE cu distante mici intre traverse precum si de sinele pentru rolele de hartie, insurubate direct pe sasiu. Datorita vopselei KTL+powder (bineinteles in culorile alese de dvs.), semiremorca nu va fi patrunsa de rugina. Noi va garantam acest lucru. Componentele de serie – de la sistemul de rulare pana la plafonul Edscha si la luminile de pozitie – sunt usor de reparat si de inlocuit, generand costuri mici de intretinere.

 

Greutate remorcabila: 12.000 Kg;
Greutate maxima admisa pe axe: 27.000 Kg;
Greutate totala (admisa tehnic): 39.000 Kg;
Greutate proprie: cca. 7.050 Kg;
Sarcina utila (admisa tehnic): cca.31.950 Kg;
Ampatament: 1310/1310;
Inaltime constructie fata: 125;
Inaltime cuplare: 1050-1250mm;
Lungime utila: 13.620mm;
Latime utila: 2.500 – 2.800 mm;
Inaltime: 2.040 mm..

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro