Ro  En

Krone Mega Liner  Inapoi

Chieftain 400

Semiremorca Mega Liner face cinste numelui sau. Aceasta nu numai datorita mega-volumului sau util de 100 mc, ci si prin mega-dotarile sale. De exemplu: acoperisul hidraulic cu inaltare de 450 mm, sistemul de prindere de la spate pentru o cat mai rapida incarcare/descarcare sau chiar sistemul premiat de asigurare a marfii Multilock – Multiblock. Datorita sistemului KTL de vopsire cu pulbere (in culoarea ceruta de dvs.), Mega Liner-ul nu rugineste. Garantat. Si, asemenea tuturor semiremorcilor KRONE cu prelata, si Mega Liner dispune de certificat de asigurare a marfii indiferent de incarcatura.
Fiind o semiremorca pentru cele mai diverse utilizari, Mega Liner-ul trebuie sa faca fata provocarilor din fiecare zi. De aceea KRONE a adaugat multe detalii ingenioase. Acoperisul hidraulic poate fi ridicat cu usurinta cu ajutorul pompelor hidraulice din cele 4 colturi in timpul operatiunilor de incarcare-descarcare. Acoperisul se ridica cu 450 mm. Alt avantaj il constituie faptul ca pompele individuale nu necesita conducte de legatura.
Ce altceva va mai ofera Mega Liner-ul? Containerele automotive incap si intre marginile acoperisului. inaltare/coborare frontala in 5 trepte de inaltime, permitand ajustarea inaltimii totale a semiremorcii. Rama Multilock cu posibilitati de ancorare din 100 in 100 de mm. Stalpi glisanti usor de utilizat, stalpii laterali cu inaltime reglabila. Si sisteme de intindere a prelatei: totul se face usor si rapid.

Greutate remorcabila: 12.000 Kg;M
Greutate maxima admisa pe axe: 27.000 Kg;
Greutate totala (admisa tehnic): 39.000 Kg;
Greutate proprie: cca 6.900 Kg;
Sarcina utila (admisa tehnic): cca. 32.100 Kg;
Ampatament: 1.310 mm;
Inaltime constructie fata: 80 mm;
Inaltime de cuplare: 950 mm;
Lungime utila: 13.620 mm;
Latime utila: 2.480 mm;
Inaltime utila: 3.000 mm;
Consola fata: 2.040 mm.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro