Ro  En

Krone Load Carrier  Inapoi

krone load carrier logo

Verificat si confirmat: pur si simplu practic. Vehiculele cu obloane laterale sau prelata tip curtainsider dau dovada de maxima competenta in domeniul transporturilor. Ele au o constructie solida si sunt usor de manevrat. In trafic te poti intotdeauna baza pe ele.
De la infiintarea in anul 1971, fabrica Fahrzeugwerk Bernard KRONE construieste vehicule cu obloane laterale si tip curtainsider. Utilizarea simpla si sigura, componentele testate si protectia indelungata prin vopsirea -KTL plus Powder- fac din Load Carrier o investitie sigura. KRONE a inventat suprastructura cu prelata manevrabila cu o singura mana, pe care soferul o poate demonta si singur pe parcursul transportului. KRONE utilizeaza numai componente testate si realizate in serie. Datorita testelor amanuntite KRONE detine cunostinte cuprinzatoare in ceea ce priveste toate componentele disponibile si alege in mod responsabil ceea ce este mai bun.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro