Ro  En

Krone Dry Liner  Inapoi

krone dry liner logo

Dubele inchise sunt deseori expuse unor tratamente dure. De aceea KRONE Dry Liner a fost construit deosebit de robust si economic. Noul Dry Liner este si mai uscat. Sasiul stabil dispune de ranforsari diagonale si tampoane de cauciuc la spate cu rolul de a absorbi socul impactului de la andocare. Datorita stratului catodic KTL si stratului pulverizat de vopsea (in culoarea comandata), sasiul nu va rugini. Noi va garantam acest lucru. La Dry Liner chiar si suprastructura este din otel, acoperita de un strat KTL. Componentele de serie – de la sistemul de rulare pana la luminile de pozitie – sunt usor de reparat si de inlocuit, generand costuri mici de intretinere. Dry Liner-ul este un adevarat profesionist printre semiremorci.
Dry Liner-ul este atat de flexibil pe cat trebuie sa fie o duba inchisa. Cu aceasta semiremorca se poate transporta (aproape) orice. Pentru ca atat semiremorca, cat si afacerile dvs. sa mearga fara probleme, Dry Liner-ul este disponibil in mai multe variante. Toate cuprind detalii practice, asa cum v-a obisnuit deja firma KRONE.

 

Greutate remorcabila: 12.000 Kg;
Greutate maxima admisa pe axe: 27.000 Kg;
Greutate totala (admisa tehnic): 39.000 Kg;
Greutate proprie: 7.690 – 7.980 Kg;
Sarcina utila (admisa tehnic): cca.31.020 Kg – cca. 31.310 Kg;
Ampatament: 1.310 mm;
Inaltime constructie fata: 100 mm;
Inaltime de cuplare: 1150 mm;
Lungime utila: 13.620 mm;
Latime utila: 2.480 mm;
Inaltime : 2.725 mm;
Consola fata: 2.040 mm.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro