Ro  En

Krone Coil Liner  Inapoi

krone coil liner logo

In transportul de tabla KRONE este un adevarat expert. Doar primul trailer cu cuva speciala pentru transportul sigur de role de metal a fost fabricat de noi. Asta a fost in anul 1973. De atunci am optimizat Coil Linerul continuu. Siguranta si stabilitate – aceste doua criterii definesc Coil Linerul de la KRONE. Sasiul Coil Linerului este intarit special, de aceea trailerul suporta foarte bine greutati extreme. Si in general Coil Linerul face fata situatiilor celor mai grele. Datorita tehnologiei de vopsire si a protectiei prin pulverizare, in culorile preferate de dumneavoastra, utilajul nu rugineste cu siguranta.
Chiar si dotarile sale sunt excelente. Componente in serie, incepand de la sasiu si pana la tavanul rabatabil Edscha si farurile din spate, care sunt usor de schimbat. De fapt un utilaj specializat pentru transportul profesional de role de metal. Rezistent, de incredere si cu detalii inteligente – tipic Krone!

 

Greutate remorcabila: 12.000 Kg;
Greutate maxima admisa pe axe: 27.000 Kg;
Greutate totala (admisa tehnic): 39.000 Kg;
Greutate proprie: cca. 7.200 Kg;
Sarcina utila (admisa tehnic): cca. 31.800 Kg;
Ampatament: 1.310 mm;
Inaltime constructie fata: 152 mm;
Inaltime de cuplare: 1.050 – 1.170 mm;
Lungime utila: 13.620 mm;
Latime utila: 2.480 mm;
Inaltime utila: 2.500 – 2.800mm.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro