Ro  En

Krone Carrier System  Inapoi

krone carrier system logo

Krone este furnizorul de elita pentru sisteme de transcontainere. Nu e de mirare, deoarece Krone produce diferite sisteme de transcontainere la partenerul de incredere de la Brüggen. Si aici se pune mare pret pe prelucrare excelenta si pe detalii practice.
Sasiurile de la Krone sunt deosebit de robuste si astfel special concepute pentru transportul zilnic cu cicluri de schimb dese. Pe langa modul de constructie extrem de simplu si stabil, acestea conving printr-un mod de utilizare deloc complicat precum si prin detalii numeroase cu optiuni.
Transcontainerele Krone au toate aceeasi baza solida ca si remorcile cu prelata Krone. Asta inseamna: aceeasi capacitate de incarcare si o rigiditate perfecta. De aceea sasiurile Krone sunt deosbeit de rezistente la torsionare si robuste, perfecte pentru transportul zilnic dificil cu cicluri de schimb dese. Desigur acestea corespund standardelor inalte, specifice pentru productia moderna de remorci Krone: KTL + pulbere ca si protectie pe termen lung impotriva coroziunii, axe, picioare de sustinere, instalatie de iluminare, toate de la furnizori de inalta calitate. La acestea se adauga sistemul modular cu numeroasele sale variatii.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro