Ro  En

Krone Cool Liner Duoplex  Inapoi

Chieftain 400

Daca este vorba de transporturi frigorifice eficiente, deciziile trebuie luate la rece. Krone, singurul producator care va ofera acum, posibilitatea exclusive, sa luati decizia corecta, indifferent care ar fi aceasta, fie prin noul Cool Liner Duoplex Steel, care are o constructie robusta din otel sau prin apreciatul Cool Liner duoplex GFK, care convinge prin avantajele izolarii cu fibra de sticla.
Cool Liner Duoplex Steel este un alt exemplu pentru felul in care Krone pune accent pe necesitatile clientilor in primul rand. Vehiculul este convingator datorita straturilor protectoare de traverse din otel, stabile si usor de intretinut. Ansamblul podelei este intarit si umplut cu spuma, asigurand o izolare optima. Toate componentele sunt de serie, incepand de la sasiu si pana la luminile din spate, asigurand o fiabilitate maxima. Lacuirea si pulverizarea garanteaza rezistenta la rugina. Si nu uitati: avantajele oferite de sasiul integrat fata de constructia cu sasiul partial sau fara sasiu.
Gandit pana la cel mai mic detaliu, constructia din panele de otel usor de intretinut si mediul interior al Cool Liner Duoplex Steel ofera o dotare exemplara. Profilele din aluminiu, intarite si de pe peretele frontal asigura o aerisire mai buna. Podeaua etansa, dintr-o singura placa este sudata de protectiile laterale, formand un tub impreuna cu peretele lateral. Ranforsarile aditionale la spate ofera posibilitatea incarcarii cu stivuitorul. Desigur, acestea au fost testate conform CSC/EN 283, si au devenit un standard. < br /> Legume proaspete, carne sau produse congelate, indifferent ce transportati, Krone are trailer-ul corespunzator fiecarei incarcaturi. Pentru transportul sigur de flori, Krone a dezvoltat sistemul Vario Lock. Acesta presupune ancorarea si asigurarea unor traverse vertical in perete si podea, pentru transportul containerelor tip rola. Semiremorca izoterma poate avea un volum generous, ajungand la 3000 mm inaltime utila.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro