Ro  En

Despre noi  Inapoi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

CTE TRAILERS reuneste in echipa sa angajati cu profiluri si specialitati diferite, astfel incat, prin competentele si calitatile reunite, sa poata acorda o consiliere in vanzare care sa ajute clientul mai departe in castigarea si pastrarea contractelor sale.

Firma noastra reprezinta 7 firme importante care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

 

Krone ReteaV

Krone este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de semiremorci si remorci pentru transport de marfuri generale: semiremorci cu prelata, semiremorci de volum cu prelata, dube inchise pentru distributie si textile, semiremorci frigorifice, sasiuri de container pentru transportul containerelor maritime.

 

 

Meiller ReteaV

Meiller este liderul pietei europene in domeniul suprastructurilor si semiremorcilor basculante, oferind clientilor sai posibilitatea unica in Europa de a putea achizitiona suprastructuri de otel si sisteme hidraulice de la un singur fabricant, unul dintre principalele sale atuuri fiind compatibilitate de 100% dintre sistemul hidraulic si produsele mentionate.

 

 

Fay ReteaV

Faymonville este unul dintre liderii europeni in designul si productia de semiremorci destinate transporturilor speciale si agabaritice.

 
Maxtrailer ReteaV Logo

Din 2012 Faymonville produce MAX Trailer, o serie standardizata de tip nou semiremorci si remorci speciale pentru o multitudine de sarcini în domeniul transporturilor speciale sau transporturi grele. MAX Trailer este un concept inovator în procesul de fabricație a semiremorci si remorci. 

Legras ReteaV

Legras Industries este o afacere de familie infiintata in anul 1919 de catre Lucien Legras. Firma isi are sediul în Epernay, in inima regiunii Champagne din Franta. Sustinatori ai calitatatii, progresului si inovatiei, Legras produce vehicule adaptate cerintelor clientilor sai. Afacerea firmei Legras este organizata in doua mari domenii de activitate:Centrul EUROPA In Europa, firma Legras este recunoscuta ca specialistul in semiremorci cu podea miscatoare (FMA) si solutii logistice asociate. Vehiculele produse de Legras sunt special concepute pentru a transporta produse uscate in vrac pentru numeroase industrii. De asemenea, Legras este furnizor pentru companii din domeniile: mediu, hartie si produse forestiere, agricultura si ciment.Centrul AFRICA In Africa, Legras furnizeaza semiremorci pentru transportul marfurilor uscate in vrac si al produselor lichide. Echipamentele Legras sunt proiectate pentru a face fata unor conditii de exploatare severe in diferite domenii de activitate, cum ar fi: transportul de minereuri, combustibili, bitum, ciment, trestie de zahar, bumbac sau transportul deseurilor solide. Legras Industries este membru al Carcoserco.

 

Atlas ReteaV

Atlas Gmbh este o companie pioniera in domeniul macaralelor articulate pentru camion, fiind inventatorul acestui tip de echipament.Gama de produse cuprinde 3 clase principale cu peste 50 de modele de macarale configurabile intotdeauana dupa nevoile exacte ale clientilor. Echipamentele Atlas de ridicat se monteaza pe autosasiuri incepand cu masa totala de 3,5 tone si pana la 33 tone.

 

 

Pens ReteaV

Penz Crane Gmbh este una din companiile lidere mondiale in productia macaralelor articulate pentru camion, specializate pentru domeniul forestier si de reciclare. Compania austriaca a detinut pentru multi ani patentul de fabricatie pentru macaralele tip Z. care intre timp a devenit standardul mondial. Investitiile continue in cercetare si dezvoltare au facut ca Penz sa poata oferii solutii extreme de fiabile si productive pentru aceste domenii extrem de solicitante.

 

In completarea activitatii de vanzare a vehiculelor comerciale, CTE TRAILERS ofera clientilor sai si o gama variata de servicii complementare. Astfel, la inceputul anului 2008 am inaugurat primul service propriu, unde se desfasoara toata gama de activitati specifice de verificare, intretinere, diagnoza si reparatii in garantie si post garantie pentru marcile comercializate. Cu ajutorul dotarilor tehnice de exceptie, aliniate la standardele europene, activitatile de reparatie respecta standardul calitativ, normele de timp si tehnologiile de reparatie prevazute de producatori.

De asemenea, CTE TRAILERS ofera spre vanzare vehicule rulate. Pentru clientii care doresc sa inceapa o afacere pe cont propriu, achizitia unui vehicul second hand poate fi primul pas. Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de utilaje pentru alegerea vehicului optim.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro