Ro  En

Finantare  Inapoi

Doriti sa fiti proprietar sau sa luati vehicule in leasing? Impreuna cu noi puteti gasi varianta ideala pentru planul dumneavostra de afaceri pe termen lung.

Daca doriti sa fiti proprietarul vehiculului, atunci puteti apela la credite bancare sau la leasing financiar.

Daca doriti doar sa utilizati vehiculul, avand deschisa optiunea de a achizitiona bunul la sfarsitul perioadei de utilizare, atunci ca alternativa aveti leasingul operational.

Lasati-ne sa va acordam sustinerea noastra pentru a identifica impreuna cea mai buna solutie pentru afacerea dumneavostra.

Impuls Logo
Raiffeisen Logo
Idea Leasing
Logo Garanti
OTP LEASING
Bcr Leasing
Deutsche Leasing

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro