Ro  En

Testimoniale  Inapoi

Colaborarea noastra cu CTE TRAILERS a inceput in anul 2004. Sunt, deci, sase ani in care, fara intrerupere, CTE TRAILERS a venit in intampinarea nevoilor noastre si a clientilor nostri cu solutii pertinente, flexibile si adaptabile pe parte de tehnologie, consiliere si finantare. Suntem incantati sa colaboram cu CTE TRAILERS, o echipa al carei profesionalism constituie liantul unui parteneriat de success. Multumim echipei CTE TRAILERS pentru sprijinul acordat in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale ce au decurs din derularea primului contract din Romania, in care SC Supercom SA este Operator Unic in Judetul Dambovita. Recomandam CTE TRAILERS tuturor celor care doresc sa investeasca in calitate. Ca oricine, au probabil si puncte slabe ... pe care noi, insa, nu le-am descoperit ...

Marius Bubu,
Director General
SC SUPERCOM SA

Acestea sunt cateva aprecieri referitoare la semiremorcile KRONE si cateva remarci pozitive mai ales referitoare la serviciile CTE TRAILERS:

 • echiparea flotei Lazar este realizata in proportie de 82 % cu semiremorci marca KRONE;
 • sunt semiremorci robuste, fiabile care se adapteaza perfect tipului de transport pe care-l practicam, precum si starii infrastructurii rutiere din Romania;
 • semiremorcile Krone sunt bine lucrate, atent cizelate si usor de imperecheat cu toate tipurile de autotractoare;
 • calitatea serviciilor aftersales foarte buna, promptitudine in rezolvarea tuturor problemelor, consiliere profesionista, standarde ridicate in remedierea defectiunilor, personal calificat, plin de solicitudine, cu un inalt nivel de expertiza.

Cu stima,
Sef Serviciu Tehnic
International Lazar SRL

Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu CTE TRAILERS. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de 5 ani. Increderea ne-a fost rasplatita.

Bogdan Dragomir,
Dir Gen. Step One

Colaborarea cu CTE TRAILERS s-a defasurat pe mai multe planuri: atat pe partea de achizitie semiremorci, cat si pe partea de achizitie piese de schimb. Unul dintre principale atuuri ale celor de la CTE TRAILERS este flexibilitatea serviciilor oferite, calitatea acestora, intelelegere in ceea ce priveste particularizarea serviciilor in functie de nevoile clientilor.

Dan Lazar,
Com Divers

Am descoperit in CTE TRAILERS un partener de incredere in construirea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor de afaceri. In relatiile cu Dunca Expeditii, echipa CTE TRAILERS a dat dovada de profesionalism si o foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera si a indeplinit cu succes si la timp toate obligatiile contractuale. Recomandam CTE TRAILERS pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada.

Dunca Expeditii
Director General
Constantin Daminescu

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro