Ro  En
 Inapoi

Krone prezinta sistemele unice de asigurare a incarcaturii la targul "We are Transport"

Krone prezinta sistemele unice de asigurare a incarcaturii la targul "We are Transport". Evenimentul este organizat in asociere cu asociatiile profesionale FEBIAC (Fédération Belge de l'Automobile et du Cycle) si TVL (Transport & Logistiek Vlaanderen) si are loc intre 1 si 3 iunie 2018 in Bruxelles. (citește mai mult)

Idei inovative puse în practică

Transportul de containere frigorifice a devenit o obișnuință și în portul Constanța, astfel că și firmele de transport rutier care s-au specializat pe frig s-au echipat corespunzător pentru a păstra lanțul frigorific imediat după fixarea containerului pe șasiu. Dacă soluția clasică este atașarea de container a unui generator mobil - care înseamnă însă cheltuieli de închiriere și de montaj și specialiști care să îl facă, plus transportul pe gol pentru montajul/demontatul agregatului - Krone propune un generator adecvat de curent montat fix pe semiremorcă. Firma constănțeană Alvalexino CO a cumpărat cinci astfel de semiremorci port- container cu GenSet de la Krone, cu certitudinea că acest avantaj competitiv o va ajuta să-și crească eficiența activității de transport containere frigorifice... (citește mai mult)

Un nume dedicat transportului rutier și utilajelor pentru construcții

Binecunoscut pe piața din România în primul rând ca fiind dealer-ul exclusiv în țara noastră al remorcilor și semiremorcilor fabricate de concernul german Krone, grupul de firme CTE a dezvoltat în ultimii ani o rețea de vânzare și service impresionantă și în domeniul vehiculelor și utilajelor specializate pentru construcții din gama Meiller, și nu numai. Aproape tot ce are roți sau șenile și poate transporta materiale de construcții sau executa lucrări în acest domeniu, își găsește un reprezentant de marcă “Premium” în oferta CTE Trailers, unele dintre modele ajungând să devină într-un timp relativ scurt chiar lideri pe piață... (citeste mai mult)

Cresteri datorate ofertei de servicii integrate

2017 a fost un an plin de provocari pentru CTE Trailers, cel putin in ceea ce priveste partea de after-sales, acolo unde compania a reusit sa-si creasca numarul de clienti, cifra de afaceri si profitabilitatea multumita serviciilor integrate oferite. Insa aceasta crestere nu este legata neaparat de piata de vehicule care ar fi intrat in service, ci de o eficienta imbunatatita, fluxurile fiind crescute in conditiile unei capacitati de forta de munca similare cu 2016.

Krone – comunicat de presa

Firma Krone – grupul de vehicule comerciale implementeaza un nou concept de distributie

Herzlake, februarie 2018. Ca un raspuns la actuala si viitoarea cerere de piese de schimb in domeniul vehiculelor comerciale, Grupul Krone Vehicule Comerciale a inaugurat noul sau centru logistic

Rezultate mai bune decat media pietei

CTE Trailers a vandut anul trecut mai putine vehicule noi decat în 2016, dar raportat la evolutia pietei se poate spune ca a avut de fapt un rezultat constant. Compania si-a crescut cota pe segmentul semiremorcilor frigorifice, unde a reusit sa convinga mai multi clienti de beneficiile modelelor Krone, dar a înregistrat un regres la prelate din cauza lipsei de stocuri din trimestrul al patrulea.

Soferul poate citi de acum datele Telematics si din cabina autocamionului.

Soferul poate citi de acum datele Telematics si din cabina autocamionului.

Werlte/Eindhoven, decembrie 2017.

In cadrul targului Transport CH din Berna (Elvetia), producatorul de vehicule comerciale KRONE si compania de software Astrata, au prezentat rezultatele obtinute privind o compatibilitate mai buna intre datele telematice ale capului tractor si semiremorca. Astrata ofera un sistem Telematics care este independent de marca autocamionului care tracteaza.

CombiMAX intra in flota RonTransMar

Cu siguranta, Faymonville este un nume bine cunoscut printre transportatorii rutieri din Romania. Calitatea semitrailerelor producatorului belgian este apreciat in Europa de peste 50 de ani, iar in tara noastra in fiecare an Faymonville numara zeci de unitati vandute, indiferent daca sunt utilizate pentru transportul unor utilaj si echipamente mari, sau sunt strict specializate pentru anumite tipuri de materiale, precum sticla.

Livrare record în România

cu siguranţă Faymonville este un nume bine cunoscut printre transportatorii rutieri din românia. calitatea semitrailerelor producătorului belgian este apreciată în europa de peste 50 de ani, iar în ţara noastră în fiecare an Faymonville numără zeci de unităţi vândute, indiferent dacă sunt utilizate pentru transportul unor utilaje sau echipamente mari, sau sunt strict specializate pentru anumite tipuri de materiale, precum sticla.

"Elna Trading pariaza pe Max! Trailer to the Max"

Utilajele pentru constructii trebuie, de obicei, sa faca fata unui ritm de lucru ce depaseste cu mult cele 8 ore de munca, numit "zi lumina", specific santierelor de constructii.

FAYMONVILLE MAX TRAILER Cand calitatea premium devine un standard

Cu siguranta, Faymnoville este un nume bine cunoscut printre trasportatorii rutieri din Romania. Calitatea semitrailerelor producatorului belgian este apreciat in Europa de peste 50 de ani, iar in tara noastra, in fiecare an, Faymonville numara zeci de unitati vandute

ATLAS 290.2E "regele santierului"

Atlas 290.2E este o macara de incarcare care poate ridica o greutate de 620 de kilograme pana la o inaltime de 20,74 metri, fiind proiectat sa ajunga in orice colt al santierului fara sa mai fie nevoie de mutarea camionului.

Sistemul PA-X de la Faymonville a primit premiul "THE HEAVIES 2017"

Sistemul de axe pendulare PA-X de la Faymonville a castigat premiul pentru categoria "Inovatia anului: Trailer Heavyweight (5+ osii)". La anuntarea companiei castigatoare, prezentatorul a explicat pe scurt: "Castigatorul a oferit un rafinament al unei tehnologii existente, furnizand clientilor un  numar foarte mare de combinatii posibile de axe.

Atlas a luat cu asalt expozitia Conexpo de la Las Vegas

Atlas Gmbh a impresionat publicul care a participat la Conexpo (7-11 martie) cu o multitudine de echipamente noi, manipulatoare, excavatoare si macarale. Printre utilajele expuse de producator s-a numarat manipulatorul 160MH, ideal pentru aplicatiile de interior si cele din spatiile inguste.

Grupul Faymoville a achizitionat Industrie COMETTO S.p.A.

Indusrie COMETTO S.p.A. este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de trailere modulare grele, fiind recunoscut ca un specialist al masinilor autopropulsate.

Macaralele ATLAS îţi ridică greutăţile, profitul şi... moralul!

Macaraua Atlas folosită ca pilă vibratoare sau unitate de tragere oferă o tehnologie extrem de robustă şi poate muta stâlpi sau grinzi cu o lungime de până la 12 metri. Atlas AK300.2V se poate deplasa foarte repede între diverse locuri de pe şantier, cu un minim de vibraţii produse.

„Problemele nu trebuie sa ajunga la clienti“

Achizitiile de anul acesta ale Denis Spedition, unul dintre specialistii pe "frig", aduc cateva premiere interesante pentru piata romaneasca.

Noua Scania, semiremorca Krone cu bitemperatura, agregatele frigorifice Thermo King, generatia 2017 - sunt o parte dintre aspectele interesante ale acestei investitii.

„Ce am sãdit în 2015 am cules din plin în 2016.“

Dupa ce a acordat mai multa atentie proceselor interne, parametrizandu-si si optimizandu-si activitatea, astfel incat beneficiul principal sa se regaseasca la client, CTE Trailers a cules roadele, 2016 fiind, cu aproape 1.600 de semiremorci, remorci, trailere si suprastructuri Krone, Meiller, Faymonville si Faun vandute, cel mai bun an de la infiintare incoace.

CTE Trailers sprijina Campania “Sanatate pentru Sate”

A 18-a editie a campaniei “Sanatate pentru Sate” s-a desfasurat sambata,in 16 aprilie, in comuna Berceni. Nu mai putin de 150 de localnici si-au controlat sanatatea,din cap pana-n picioare, fara sa-si plateasca investigatiile medicale.

Bring încheie contract cadru cu Krone pentru semiremorci cu prelată

Oslo/Werlte, ianuarie 2016 – Între Krone și operatorul norvegian de servicii de logistică Bring a fost semnat de curând un contract de către Directorul Echipamente, Jan Andersen pentru furnizarea de semiremorci cu prelată pentru următorii trei ani.

Companiile Krone și Brüggen vor fuziona, devenind astfel KRONE Commercial Vehicle SE

Remorcile își unesc destinele la Emsland

Protecție de încredere împotriva furturilor

Cool Liner dotat cu Sistemul de Potectie a Usilor Krone Telematics isi dovedeste utilitatea

Peste 1.000 de trailere MAX Trailer pe drumurile din Europa

Imediat dupa prezentarea noului model cu platforma joasa MAX510, producatorul de trailere MAX Trailers a venit cu alte vesti bune: vehiculul cu numarul 1.000 a iesit de pe linia de productie (...)

Transport special MAX510, noul membru al familiei MAX Trailers

MAX Trailer reprezinta o adevarata poveste de succes in lumea semiremorcilor. Primele produse din aceasta gama au fost lansate de catre Faymonville in 2012 si de atunci acest brand a cucerit, pe langa celelalte game ale producatorului belgian, piata trailerelor din Europa (...)

Faymonville lanseaza noul trailer cu podea joasa MAX510

Producatorul Faymonville a anuntat lansarea modelului MAX510. Acesta face parte din gama MAX Trailer, cel mai recent brand al producatorului belgian Faymonville  (...)

Macarale articulate - CTE Trailers, importator oficial al macaralelor Penz în România

Pentru orice utilizare Atlas Gmbh este un pionier in domeniul macaralelor articulate pentru camion, fiind inventatorul echipamentelor de acest tip. Gama de produse cuprinde trei clase principale, cu peste 50 de modele de macarale configurabile intotdeauna conform nevoilor clientilor  (...)

CombiMAX: „Merita fiecare ban"

Producatorul belgian Faymonville a lansat anul trecut un produs absolut revolutionar, trailerul CombiMAX. Un produs unic pe piata, datorita posibilitatilor sale de lucru multiple, acesta putand fi configurat de catre utilizator in functie de sarcina ce trebuie transportata. (...)

FX MEILLER, noua serie modulara

FX MEILLER GmbH & Co. KG este unul dintre cei mai reputati producatori de suprastructuri din lume, cu o vechime de peste 160 de ani. Semiremorcile sale pentru constructii sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor, in mare parte rezistenta acestora bazandu-se pe utilizarea de materiale de calitate, dar si pe faptul ca toate componentele cheie, precum cilindrii de basculare, sunt produse in propriile fabrici, sub un control foarte strict (...)

CTE Trailers este un nume respectat in domeniul vehiculelor comerciale

CTE Trailers este un nume respectat in domeniul vehiculelor comerciale, o firma cu un portofoliu de echipamente impresionant, ce include producatori de prima marime precum Krone, in domeniul semiremorcilor si remorcilor pentru transportul de marfuri generale, Meiller - suprastructuri si semiremorci basculante, Faymonville – trailere destinate transporturilor speciale si agabaritice sau Schmidt - echipamente pentru intretinerea drumurilor, aeroporturilor si cailor ferate. (...)

Semiremorci agricole premium fabricate in Romania

CTE Trailers si-a completat de curand oferta de vehicule comerciale cu o semiremorca basculabila din aluminiu, pentru transport de cereale, produsa de Astra Vagoane Arad dupa un proiect german si ingloband componente premium ca axe BPW, sistem de franare Wabco sau cilindru de basculare Hyva. Bazele parteneriatului dintre cele doua companii au fost puse in 2013, avand ca scop principal lansarea pe piata noastra a unui nou produs romanesc.(…)

Cool Liner Duoplex Steel eficient, robust, versatil

Gama de semiremorci Cool Liner Duoplex Steel este un astfel de exemplu, fiind raspunsul producatorului la nevoia pietei de a avea o solutie economica pentru transportul la temperatura controlata. Astfel, Cool Liner Duoplex Steel se remarca printr-un cost total de operare minim, rezultat obtinut ca urmare a gandirii inovatoare a Krone pe de o parte si a colaborarii cu producatori renumiti de componente, de cealalta parte.(…)

Krone preia gigant si propune axa proprie KTX

La inceputul lunii trecute, in cadrul traditionalului eveniment ce precede IAA Hanovra, Krone a anuntat ca a preluat in 2013 producatorul german de axe gigant si cu
sprijinul acestuia va oferi din toamna propria axa, KTX, parte a strategiei sale de dezvoltare pentru perioada imediat urmatoare. Aceasta va fi disponibila la cerere, initial pentru semiremorcile standard, ca Profi Liner, care reprezinta cam 70% din productia totala a Krone, si pe viitor si pentru Mega Liner si Cool Liner, si chiar pentru echipamentele agricole din oferta producatorului german. (…)

Noul CombiMax – Versatil, usor de manevrat si avantajos ca pret

La inceputul lunii trecute, la centrul sau de productie din Büllingen (Belgia), Faymonville a lansat modelul CombiMAX, despre care reprezentantii companiei declara ca va revolutiona logistica si transportul convoaielor exceptionale, deoarece este foarte usor de manevrat si flexibil in utilizare, dar are un pret mai avantajos decât al altor trailere din oferta producatorului belgian si permite respectarea noilor reglementari europene referitoare la limitarea pe viitor a greutatii pe axa. Primele prototipuri sunt in curs de testare, unele de catre Faymonville, altele de catre clienti, astfel ca in toamna va putea incepe productia in serie, pentru inceput la Büllingen si in 2015 in Lentzweiler (Luxemburg). (…)

CombiMax – Flexibilitate fara precedent

Faymonville a lansat, in cadrul unui eveniment organizat in Belgia, trailerul CombiMAX, ce ofera o multitudine de posibilitati de configurare si astfel raspunde cu precizie unui numar foarte mare de nevoi de transport.
Practic, noul CombiMAX poate fi privit ca o suplimentare a mai multor grupe de produse aflate in productia Faymonville -MegaMAX, MultiMAX, GigaMAX, VarioMAX si ModulMAX. (…)

ModulMax Faymonville revolutioneaza transporturile grele

Faymonville s-a afirmat astfel ca unul dintre cei mai puternici si stabili constructori de pe piata, prin investitii permanente in dezvoltarea a noi tehnologii, dar si prin extinderea capacitatilor proprii de productie.
Din punct de vedere constructiv Faymonville ofera cinci mari grupe de trailere specializate pentru transporturi grele: MegaMAX, MultiMAX, GigaMAX, VarioMAX si ModulMAX, acestea fiind la rândul produse in prezent peste 300 de (…)

Noiembrie 2013 – Faymonville, trailere pentru transporturi speciale

Odata cu preluarea reprezentantei Faymonville, compania CTE Trailers este cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului de a acoperi, prin oferta sa, in totalitate segmentul constructiilor si al transporturilor speciale. Pentru a raspunde cererilor clientilor, cereri in crestere in acest an, compania a creat un stoc semnificativ de vehicule agabaritice Faymonville in diverse configuratii. De asemenea, serviciile after sales oferite de catre specialistii firmei ofera acum o calitate pentru cumparatorii romani identica cu cea din celelalte tari europene, un rol important avand trainingul realizat la sediul producatorului din Belgia. Astfel, pentru toate vehiculele Faymonville acum pot fi realizate in Romania lucrari complete de reparatii si intretinere. (…)

1 martie 2013 – Restructurarea managementului in cadrul Grupului Faun

Iserlohn/ Osterholz-Scharmbeck, 1 martie 2013 Proprietarul companiei, dr. Johannes F. Kirchhoff, transfera managementul operational al Grupului FAUN catre Patrick Hermanspann (CTO) – Dr. Armin Vogel (CSO) paraseste organizatia si transfera atributiile sale catre Tim Collet. (…)

Ianuarie 2013 – TELEMAX, un trailer adaptat turbinelor de vant

In fapt, trailerele dezvoltate pentru aceasta operatiune de transport se pot folosi, la fel de bine, si pentru transportul prefabricatelor lungi precum grinzile din beton pentru infrastructura.
Constructorul belgian Faymonville acopera in totalitate segmentul constructiilor si al transporturilor speciale. In Romania gama Faymonville este disponibila prin CTE Trailers, unul dintre cei mai mari distribuitori de suprastructuri specializate de pe piata.
Faymonville construieste la comanda intreaga gama de trailere destinate transportului agabaritic, cu sarcini utile cuprinse intre 20 si 10.000 tone. In Romania, vehiculele preferate ale transportatorilor locali sunt trailerele model Multimax cu 2 pana la 10 axe, Megamax 2-5 axe, Variomax 2+4, 3+5, preferate pentru pentru transportul utilajelor de constructii, dar si Telemax pentru marfuri cu lungimi mari. (…)

2012 un an contra cronometru

ICTE Trailers a vandut anul trecut in Romania 596 de vehicule noi Krone, Meiller, Faymonville si Faun, in scadere fata de 2011 pe anumite segmente si in crestere pe altele. Cresterile s-au datorat intaririi unor anumite segmente pe care CTE s-a concentrat din ce in ce mai mult in ultimii ani si a reusit sa contracareze scaderea mare a pietei de vehicule comerciale. Astfel, reprezentantii CTE considera ca 2012 a fost un foarte greu, dar satisfactii exista, deoarece compania a reusit sa isi pastreze si sa isi consolideze pozitia pe piata romaneasca. (…)

August 2012 – VARIOMAX, solutia ideala de la Faymonville

De la un mic atelier de forjat, in anii ‘60, a ajuns cel mai mare constructor belgian de semi-remorci specializate pentru industria transporturilor agabaritice rutiere si unul din liderii europeni cei mai respectati. Aceasta este pe scurt ascensiunea marcii Faymonville, care timp de 40 de ani si-a pastrat conceptul, traditia si calitatea produselor sale fara nici un compromis. Compania a devenit un lider important in domeniul constructiei de semi-remorci, scopul fiind acela de a oferi clientilor sai solutii optime pentru transport agabaritic, indiferent de cerintele acestora. (…)

Martie 2012 – Faymonville isi extinde oferta cu o noua marca, standardizata

La sfarsitul lunii trecute, Faymonville a lansat la Goleniow (Polonia) noua sa marca MAX Trailer, ce include trailere agabaritice mai putin specializate, standardizate, dar la calitatea versiunilor mai complexe din oferta companiei si la un pret competitiv. Tot cu aceasta ocazie s-a dat startul constructiei unei noi hale, dedicate exclusiv productiei modelelor MAX Trailer, care va ridica la 18 milioane de euro investitia totala realizata de Faymonville in Polonia din 2005 incoace si va permite o productie de 600 de unitati/an din noul model. (…)

Martie 2012 – Krone Cool Liner – Eficienta frigorifica de doua ori mai mare

Semiremorcile Krone Cool Liner sunt adaptate la cerintele riguroase de transport sub temperatura controlata. Sasiul, suprastructura si dotarile sunt solide si bine gandite. De la canalul flexibil de directionare a aerului pana la sinele etanse de protectie din aluminiu si incuietorile usilor de la spate din otel inoxidabil: pana si cele mai mici detalii respecta cele mai ridicate standarde in domeniu. (…)

Septembrie 2011 – Trailers to the MAX

Incepand cu luna aprilie a acestui an, compania CTE Trailers a adaugat inca un nume de referinta in portofoliul sau: producatorul belgian de trailere Faymonville. Astfel, compania CTE Trailers isi completeaza oferta sa pentru piata din Romania ce acopera in totalitate segmentul constructiilor si al transporturilor exceptionale. Portofoliul importatorului este unul de exceptie, acesta numarând numai branduri de prima calitate cu recunoastere mondiala. (…)

Iulie 2011 – Faymonville, trailere pentru transporturi speciale

Infiintata in anul 2002, societatea CTE Trailers este unul dintre cei mai mari distribuitori de suprastructuri specializate de pe piata din România. Oferta sa acopera vehicule comerciale produse de catre cei mai mari producatori europeni: Krone, Meiller Kipper, Rohr, Faun si Schmidt GmbH. In luna aprilie a acestui an compania a adaugat in portofoliul sau si gama speciala de trailere a producatorului belgian Faymonville, devenind reprezentantul sau oficial pentru Romania.(…)

Mai 2011 – Servicii post vanzare / Conteaza pe CTE Trailers!

Compania CTE Trailers, prezenta in Romania de aproape 10 ani, reprezinta la momentul actual pe piata din Romania de vehicule comerciale specializate cinci mari producatori de renume european. De asemenea, pentru toate produsele comercializate, CTE Trailers ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie, precum si vanzare de piese de schimb originale. (…)

Mai 2011 – Arimarea, o noua bataie de cap pentru transportatori

Daca pana de curand termenul “arimare” era cunoscut doar transportatorilor de marfuri periculoase sau agabaritice, noile amendamente ale legii ii obliga pe toti sa se documenteze in acest sens si sa isi instruiasca soferii, mai ales ca amenda este daca companiei, si nu conducatorului auto, care este raspunzator de ancorarea marfii. Amenzile pentru arimare deficitara sunt foarte mari, asa ca investitiile in training si sisteme de blocare si fixare a marfii s-ar putea justifica. (…)

Ianuarie 2011 – Piata se reaseaza, dar nu va mai fi prea curand ce a fost

Importatorii de suprastructuri au avut un an mai bun decat 2009 din punct de vedere al numarului de unitati vandute, dar nu neaparat si din punct de vedere al profitului, deoarece preturile au ajuns, asa cum se stie, la un nivel foarte scazut – de unde insa incep, daca nu au inceput deja, sa se ridice. Cum primii transportatori care si-au revenit au fost cei mari, care in general merg la international cu marfuri generale, prelatele au fost in topul solicitarilor, dar piete bune au (…)

August 2010 – Preturile sunt bune, dar banii lipsesc

Producatorii de semiremorci, mai ales cu prelata, au fost cel putin la fel de afectati de criza ca si cei de camioane. Krone s-a descurcat mai bine anul trecut si in 2010, in mare parte datorita vanzarilor de cutii mobile specializate pe anumite domenii si piete de nisa. In restul Europei, problema numarul unu o reprezinta obtinerea de finantare, mai ales pe pietele pe care numarul de semiremorci reposedate este destul de mare, cum este si Romania. (…)

5 August 2010 – Meiller-Kipper intra pe piata din Romania prin CTE Trailers

CTE Trailers devine unic importator in Romania si Republica Moldova pentru Meiller-Kipper, producatorul de suprastructuri basculabile pe spate, suprastructuri basculabile pe trei parti, semiremorci basculante pentru constructii precum si sisteme de incarcare si transport pentru containere de gunoi. “A deveni unici importatori (…)

Iunie 2010 – CTE Trailers isi intregeste portofoliul cu Meiller

“A deveni unici importatori pentru produsele Meiller-Kipper nu este un pas mare doar pentru noi sau partenerii nostrii, ci pentru intreaga industrie. CTE Trailers a pus intotdeauna accent pe oferirea unor servicii si produse de calitate, ca si e consilierea si sprijinirea clientilor. Este filosofia noastra, este inima activitatii noastre. (…)

Iunie 2010 – CTE Trailers unic importator Meiller-Kipper

Luna trecuta, CTE Trailers a semnat contractul de reprezentare comerciala si after-sales cu Meiller Kipper, in acest fel completandu-si portofoliul de produse oferite pe piata romaneasca, format din semiremorci Krone si Noteboom, automaturatori Faun si echipamente Schmidt. (…)

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Bolintin Deal
  Autostrada A1, KM. 23 (Bucureşti- Piteşti), Sola 7/3, Parcela 14, 087015 Bolintin Deal Jud. Giurgiu
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro