Ro  En

Infrastructura  Inapoi

Incepand cu 2002, anul infiintarii CTE TRAILERS, filozofia companiei noastre a fost de a creste controlat, pentru a putea veni in intampinarea cerintelor pietei.

Astfel, dupa 13 ani de activitate continua, ne putem asigura clientii ca vor putea mereu gasi in noi un partener care isi respecta obligatia asumata, de a investi in permanenta pentru a ne putea ridica la inaltimea asteptarilor si pentru a putea face fata cerintelor lor.

Un rezultat al procesului investitional continuu al companiei, infrastructura CTE TRAILERS cuprinde in prezent:
 • Parcarea de camione si semiremorci de 2 hectare aflata pe autostrada Bucuresti - Pitesti. Aici, compania ofera clientilor posibilitatea de a inchiria spatiu pe termen scurt si mediu, pentru parcarea camioanelor care nu circula. In plus, clientii de service isi pot parca aici pentru o perioada limitata autotractoarele, in intervalul in care semiremorca lor se afla la reparat in service-ul CTE TRAILERS.

 • Spatiul de birouri de 300 metri patrati, impartit in receptie service, primire clienti si birouri ale personalului de vanzari si administrativ. O parte din aceste birouri sunt disponibile pentru inchiriere.

 • Hala de reparatii de 1300 de metrii patrati, avand 7 puncte de lucru si doua poduri rulante.
 • Cantina cu bucatarie proprie pentru clienti, soferi si anagajati, precum si vestiare cu dus pentru soferi si angajati.
 • Depozitul de piese de schimb de 600 metri patrati (200 metri patrati in hala si 400 metri patrati in cort pentru piese de mare volum).
 • Birouri de vanzari aflate in punctele cheie ale tarii: Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara.
 • Distributie de piese de schimb centralizata la Bucuresti si cu livrare in 48 ore in orice partea a tarii.
 • Parteneri de service in urmatoarele orase: Arad, Alba Iulia, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Constanta, Ilfov, Pitesti si Suceava.
 • 2 masini de interventie dotate la cel mai inalt nivel pentru depanari si deplasari in curtea clientului 24h din 24.

CTE Trailers are un service autorizat RAR clasa I si II pentru toate tipurile de vehicule comerciale(camioane, remorci si semiremorci) si autovehicule comunale, avand capabilitatea tehnica de a presta orice fel de lucrare de mecanica, electricitate, inclusiv diagnoza computerizata, cat si lucrari de tinichigerie, vopsitorie si reparatii de suprastructuri semiremorci(prelate, bene basculabile, frigorifice, cisterne, etc.).

Unitatea service face parte din reteaua de reparatori pentru urmatorii producatori : KRONE, MEILLER, FAYMONVILLE, FAUN, SCHMIDT, LEGRAS.

Personalul nostru tehnic este pregatit la SAF ,BPW, WABCO ,KNORR-BREMSE, HALDEX, KRONE,  MEILLER, FAYMONVILLE, FAUN, SCHMIDT, LEGRAS, SCHMITZ CARGOBULL, LAMBERET, KOGEL, CHEREAU, FELDBINDER, BAER CARGOLIFT, etc. Unitatea service este bine echipata cu toate echipamentele, sculele si SDV-urile necesare desfasurarii actiunilor de mentenanta preventiva si corectiva la standarde de producator.

CTE Trailers are contracte de decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare, venind astfel in intampinarea clientilor sai cu servicii de instrumentare completa a dosarelor de dauna.

Dotarea tehnica a service-ului include un stand pentru  redresarea  sasiurilor si a suprastructurilor, aparate de sudura in argon si CO2, prese hidraulice,cabina pentru vopsit si spatii de pregatire vopsitorie.

Datorita dotarilor tehnice de exceptie, activitatile de reparatie respecta standardul calitativ, normele de timp si tehnologiile de reparatie prevazute de producatori.

CTE TRAILERS pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de piese de schimb si accesorii, originale si after market la preturi competitive. Compania acopera  tot necesarul de piese de schimb prin intermediul stocului pe care il detine si pe care il completeaza permanent.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro