Ro  En

The International beach rugby Competition will take place in Transylvania, Cristian commune, Brasov county, Romania.

CTE Trailers și Fundația “O șansă pentru viață” au sărbătorit Ziua Copilului alături de micuții de la secția de oncopediatrie a Spitalului Județean din Craiova cu daruri menite să le aducă un zâmbet îngerașilor ce duc o inegală și injustă luptă cu leucemia. Peste 60 de copilași s-au bucurat de cadourile primite, printre donații numărându-se de la jucării până la instrumente necesare bunei funcționari a secției de oncopediatrie. CTE Trailers și Fundația “O șansă pentru viață” mulțumesc TVR pentru susținerea acestui proiect și tuturor celor care au ales să se implice în aceste proiecte de natură socială și în primul rând umană, sperând ca în viitor un număr cât mai mare de societăți comerciale și membrii ai mediului de afaceri să se alăture proiectelor noastre, sănătatea copiilor fiind de neprețuit. 

Werlte/Lyon, noiembrie 2017. Producatorul de vehicule comerciale Krone participa la targul Solutrans (Salonul international pentru solutii in transportul rutier si urban) care se organizeaza la Lyon intre 21–25.11.2017. Krone va prezenta vizitatorilor semiremorca Dry Liner, semiremorca frigorifica Cool Liner, precum si vehiculele cu prelate City Liner si Mega Liner Multos si sistemul Telematics. 

In perioada 11-17 aprilie 2016, va avea loc la Munchen a 31 a editie a Targului International pentru constructii, masini de constructii,utilaje miniere si utilaje de constructii

In perioada 30.05- 03.06.2016 va avea loc la Munchen, Targul International pentru apa, canalizare, materii prime si managementul deseurilor

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro