Ro  En

Service CTE Trailers  Inapoi

Mecanica

Atelierul nostru mecanic presteaza servicii complete de diagnoza si reparatii pentru toate tipurile de remorci si semiremorci, suprastructuri basculante (MEILLER) si suprastructuri gunoiere si maturatori (FAUN si SCHMIDT) in perioada de garantie si post garantie.

Service-ul nostru poate de asemenea efectua reparatii si diagnoze autorizate pe subansamblele produse de urmatorii furnizori: WABCO, Knorr Bremse, BPW, SAF Holland, MERCEDES-BENZ Trailer Axle Systems.

Piesele utilizate pentru reparatiile la sistemele producatorilor de subansamble mentionati mai sus sunt de origine.

Caroserie

Atelierul de caroserie, autorizat RAR, dispune de tehnologie pentru reparatii la structura de rezistenta a remorcilor si semiremorcilor. Dotarea tehnica a atelierului include un stand performant pentru redresarea sasielor si suprastructurilor, aparate de sudura in argon si CO2, prese hidraulice. In ceea ce priveste reparatiile acoperite de polita de asigurare, precizam ca firma CTE Trailers colaboreaza cu toate societatile de asigurare acreditate in Romania.

De la inceputul anului 2015, CTE Trailers a deschis o noua unitate de service aflata in locatia Autostrada A1, KM. 23 (Bucuresti- Pitesti), Sola 7/3, Parcela 14, 087015, Bolintin Deal, Judetul Giurgiu, Romania. CTE Trailers are un service autorizat RAR clasa I si II pentru toate tipurile de vehicule comerciale(camioane, remorci si semiremorci) si autovehicule comunale, avand capabilitatea tehnica de a presta orice fel de lucrare de mecanica, electricitate, inclusiv diagnoza computerizata, cat si lucrari de tinichigerie, vopsitorie si reparatii de suprastructuri semiremorci(prelate, bene basculabile, frigorifice, cisterne, etc.).
Unitatea service face parte din reteaua de reparatori pentru urmatorii producatori : KRONE, MEILLER, FAYMONVILLE, FAUN, SCHMIDT, LEGRAS.
Personalul nostru tehnic este pregatit la SAF ,BPW, WABCO ,KNORR-BREMSE, HALDEX, KRONE, MEILLER, FAYMONVILLE, FAUN, SCHMIDT, LEGRAS, SCHMITZ CARGOBULL, LAMBERET, KOGEL, CHEREAU, FELDBINDER, BAER CARGOLIFT, etc. Unitatea service este bine echipata cu toate echipamentele, sculele si SDV-urile necesare desfasurarii actiunilor de mentenanta preventiva si corectiva la standarde de producator.
CTE Trailers are contracte de decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare, venind astfel in intampinarea clientilor sai cu servicii de instrumentare completa a dosarelor de dauna.
Dotarea tehnica a service-ului include un stand pentru redresarea sasiurilor si a suprastructurilor, aparate de sudura in argon si CO2, prese hidraulice,cabina pentru vopsit si spatii de pregatire vopsitorie.
Datorita dotarilor tehnice de exceptie, activitatile de reparatie respecta standardul calitativ, normele de timp si tehnologiile de reparatie prevazute de producatori.
CTE TRAILERS pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de piese de schimb si accesorii, originale si after market la preturi competitive. Compania acopera tot necesarul de piese de schimb prin intermediul stocului pe care il detine si pe care il completeaza permanent.

Partenerii nostri

Reprezentam 7 furnizori importanti care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

Krone
Meiller
Faymonville
Maxtrailer ReteaV Logo
 
Legras
Atlas
Penz Crane

Conectare social media

Despre noi

Infiintata in 2002, compania CTE TRAILERS reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 7 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale.

CTE TRAILERS a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 • LocationSediu:
  Romania, Ciorogarla, jud Ilfov, Sos. Bucuresti, nr. 57, 077055
 • LocationPunct de lucru: Arad
  Zona Industriala Sud - Arad DJ 682 KM96 + 600
 • LocationPunct de lucru: Pitești
  Str Serelor, Nr.19, Loc Bascov, Județul Argeș
 • Phone+40 372 150 808
 • Emailoffice@ctetrailers.ro